18 december 2013

Nedräkning
TRE DAGAR KVAR.

Inte till julafton men tills julsemestern börjar. Det ska bli så skönt att få vara lite ledig, sova länge, skrota runt i myskläder och krypa upp i soffan och titta på film precis när man vill.

& så underbart skönt att få ha många lediga dagar innan julafton, som ger tid åt att fixa allt det där man inte riktigt hinner med innan. Som att köpa julmat, griljera skinkan, göra senap, träffa släkt och vänner, slå in de sista julklapparna och framför allt, mysa galore!

Jag ser verkligen fram mot det, att ha lite tid för varandra, att kunna ta det lugnt, ha tid för långpromenader, maratonfrukostar, heta bastubad och långa sovmorgonar.

Det är ju något av det bästa med julen och ledigheten, att man får tid för varandra. Både familj och vänner. Det är något jag skulle vilja ha mer av rent generellt, tid. Tid att vara, umgås, upptäcka och leva.

Därför är julledigheten så välkommen och så viktig, ett andningshål för att kunna ta tag i det nya året som alldeles strax är över oss. Då är det skönt att få ha pausat, andats ut och vilat ett litet tag.

& att ha magen full av gröt, skinka, glögg och kärlek.


1 kommentar:

  1. Håller med dig. Det bästa är långa lediga dagar som man fyller med vad man har lust med. Och tid med varandra.

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!