15 september 2014

Att försöka muntra upp med lite Fugly jultröjor.FUGLY CHRISTMAS SWEATERSJag funderar starkt på att ha en Fugly christmas sweater party i jul. Jag menar HUR ball? Tänk bara att få se sina vänner svaja runt med en äggtoddy i handen och en fugly jultröja. It cracks me up bara att tänka på det. Tror det får bli temat på årets glöggmingel. Det eller effortless elegans. Same, same but different?I alla fall så hittade jag ett par riktiga godingar till jultröjor, eller vad tycker ni om de här underverken? Snygga va? Habegäret kommer krypande, det måste ni väl erkänna :-) Tröjorna hittade jag på My Ugly Christmas Sweater och The Sweather Store

2 kommentarer:

  1. Jag tänker köpa en varje år men kommer aldrig till skott. I år ska jag iaf försöka igen! De är asballa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Tror att jag också måste skaffa en :-)

      Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!