27 september 2014

Julshower runt om i landet!
JULSHOWER!Här kommer lite tips om julshower att fundera över i jul. Det är minst sagt hög tid att boka in den eller de shower man är intresserad av för de försvinner i ett nafs. Så har ni inte fungerat över det här än så är det dags nu!


BODENCHRISTMAS EXTRAVAGANZA 2014Western Farm i Boden slår man på stort, & vilken härlig tanke! Ska man göra det ska man göra det ordentligt. Jul i westernstil? Ja varför inte. Jag tror att det här kan vara väldigt kul och ett avbrott i det traditionellt juliga. Så bor ni i Boden med omnejd, då vet ni vart ni hittar julstämningen! GÖTEBORG
I Göteborg hittar vi Krister Dahls julbord på Gothia Towers och egentligen hamnar inte detta julbordet under epitetet julshow men i samband med julbordet får man gratis inträde till jul på Liseberg, och det är ju showing minsann. Från 21 november till 21 december och från 545 kr.LUND


Den amerikanska södern kommer till den svenska södern. I Lund bjuds det på julshow á la Nashville. Här bjuds vi på ett svensk-amerikanskt julbord, amerikanska och svenska artister och dessutom humor i form av Anna-Lena Brundin. Från 350 kr och uppåt. Nashville Christmas ShowHELSINGBORGJulgala i Helsingborg.Den 12-13 december är det julgala i Helsingborgs Arena. Med artister som Bo Kaspers Orkester, Timbuktu, Danny Saucedo, Alcazar etc. Biljetter från 295 till 1595 kr.MALMÖMoriskan i Malmö hittar ni Loreen!


Ja Loreen, akrobatiska upplevelse, magi och en jazz- och bluesorkester, ett dignande julbord och kvällarna avslutas med diverse DJs som avslutar inpå småtimmarna. Detta verkar dock i första hand vara för företag men vid några tillfällen ( Lördagar: 29/11, 6/12, 13/12 och 20/12)  kan privatpersoner köpa biljetter till föreställningarna.

VÄSTERÅSI Västerås ska det minsann också showas och det sker i ABB Arena den 5-6 december. Här kan man spana in Darin, Amanda Fondell, Pernilla Wahlgren, Ace Wilder och många fler. Priser från 395 till 1545 kr.TURNÉ


Alla städer har inte möjlighet att ha en julshow så då är det här ett bra alternativ för er som bor i Växjö, Karlstad, Halmstad, Vara och Kalmar. Först äter man en härlig jultallrik och sen avslutar man med en sprakade julshow med ett Abba tribute band från England. Härligt!
WALLMANS - STOCKHOLMI Stockholm kan man gå på Wallmans och få sig en dos av musik, mat och julstämning. Det bjuds på show, ett klassiskt, stort julbord och priser mellan 795 till 995 per person. Från den 26:e november.ÅRE


I Åre bjuds vi på julbord med dans. Kanske tar du en sväng om i backen innan det vankas julbord. Möjligheten finns ju i alla fall. Under tre helger finns det möjlighet att avnjuta julbord och dansa kasedans så passa på. Följande helger är det som gäller: 21-22 november,  28-29 november och 5-6 december. Från 895 kr inklusive boende. Mer info hittar ni på Åre Continental Inn.

ÖRENÄS SLOTT


I Skåne kan man äta julbord på ett slott minsann. På Örenäs slott bjuds det på julshow vid fyra tillfällen, 4,5,11 och 12:e december. Övriga dagar bjuds det på skånskt julbord. För showborden får man betala 695 kr per person.Ja, har har vi alltså ett antal ställen runt om i landet som kombinerar både julbord och show. Mycket trevligt. Nu är det vara upp till er att välja vilket som lockar meds. Lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!