29 september 2014

Snart i din butik - Glossiga julmagasin!

2014
2013


JULIGA MAGASIN!

Snart börjar de glossiga, härlig, inspirerande julmagasinen landa i butikerna. jag har försökt ta reda på vilka tidningar som kommer och när men det är tyvärr ganska svårt. Dock vet jag att Allers julmagasin kommer den 7:e oktober och 101 nya idér den 14 oktober. Så håll utkik!
3 kommentarer:

 1. Jag har några fler datum som jag samlat ihop från alla julbloggar som finns. :-)
  Året Runt - 9 oktober
  Matmagasinet julspecial - 14 oktober
  (Icakurirens) Härliga jul 1 (Mat och bak) - 27 oktober
  (Icakurirens) Härliga jul 2 (Pyssel) - 14 november

  SvaraRadera
 2. Tack snälla, rara du, vilken bra info!

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!