17 oktober 2014

Julklappsinsamling 2014

DONATIONER I MALMÖ
Vill tips er om ett väldigt bra initiativ. Hit kommer jag definitivt att bege mig den 29 november i år. Med både leksaker, kläder och inslagspapper.


NÄR: 29 november 12:00-18:00
VAR: Triangeln Malmö (S. Förstadsgatan 41, 21143 Malmö).Här kommer info från deras Facebooksida. Adressen till sidan hittar ni längst ner i informationen. Om ni känner till liknande information i er stad så dela gärna den i era bloggar, så får fler barnfamiljer chansen till en lite bättre jul." ❄ Det är med stolthet och glädje vi nu presenterar Donationer i Malmö's Julklappsinsamling 2014! ❄


Förra året blev vår julklappsinsamling en succé, och därför vill vi naturligtvis fortsätta även i år.

(Vi kommer endast ha en dag detta året då vi fortfarande har lite kvar sedan förra årets insamling)

Vi kommer att finnas på Triangelns Köpcentrum den 29 november kl 12-18 och ta emot julklappar, bjuda på pepparkakor och mingla!

Såhär fungerar det:

- Donera valfritt antal julklappar eller presentkort till oss, så förmedlar vi dessa vidare till behövande barnfamiljer i Malmö som inte har möjlighet att köpa julklappar till sina barn själv.

- Julklapparna måste inte vara helt nya, men allt ska vara helt, fräscht och i fint skick. Vi går igenom samtliga julklappar och det kostar mycket tid och energi för oss att behöva sortera bort och kassera saker som är trasiga, skadade eller i ej godtagbart skick för att skänka vidare som julklapp.

- Vi tar endast emot leksaker/presentkort, inte kläder. - Förslag på lämpliga julklappar är t ex pussel, spel, lego, ritblock, färgpennor, gosedjur, pysselmaterial, bilar, tågbana etc.

- Julklapparna behöver inte slås in, det fixar vi!

- Alla gåvor sorteras, packas in och märks med innehåll. Sedan försöker vi matcha julklapparna så bra som möjligt mot vad barnen i de behövande familjerna tycker om och önskar sig.

- Vi tar även tacksamt emot inslagspapper, tejp och presentsnöre.

- Om man inte har möjlighet att komma på utsatt datum går det även bra att lämna en annan dag enligt överenskommelse. Vänligen skicka PM så försöker vi lösa det!

Vi hoppas att ni vill vara med och bidra! Tillsammans ser vi till att Malmös barnfamiljer får en fin jul tillsammans.

Ett stort tack till Triangelns Köpcentrum som erbjuder oss en gratis lokal för julklappsinsamlingen, och till Philip Norén som designat vår affisch.

För er som vill veta mer om oss på DIM och hur organisationen fungerar, vänligen klicka på länken nedunder:

https://www.facebook.com/groups/202554643251043/


Varma hälsningar från oss på DIM"

1 kommentar:

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!