25 november 2014

Det blir jul ändå.
Har ni sett IKEAS julreklam? Om inte så spana in den här ovan, den fångar på ett fint och lite ironiskt sätt hur det antagligen ser ut hos många runt jul. Jag tycker att den är kul, speciellt det där med stjärnan som hänger snett och ljusslingorna som är ihoptrasslade. För att inte prata om knäcken!Ja, det blir ju jul ändå och det behöver inte vara perfekt. Men jag hoppar gärna över vidbränd skinka och brandlarm :-)

6 kommentarer:

 1. Allt utom pizza känns som att det skulle funka på julafton.

  SvaraRadera
 2. Tycker det blir lite mysigt när inte allt går som det var tänkt. Att halva satsen pepparkakor blir brända, att det är vinfläckar på duken, julstjärnan är sen och julpysslet inte blev helt perfekt. Tycker det blir så personligt och mysigt, men såklart ska majoriteten av grejerna funka och se ut som de ska :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja det är ju precis som de säger, det blir ju jul ändå. Kanske är vi för upptagna med att göra den perfekta julen men vem går in med intentionen att göra något halvdant? Sen om man kan acceptera att resultatet blir halvdant, det är ju en annan sak. Jag tycket det är rätt kul att pyssla men blir lite frustrerad när jag är kass på det, men det är väl bara att vänja sig :-D

   Radera
 3. Just precis där är jag i mitt liv nu dvs att allt inte behöver vara perfekt! Fast det är ju klart att hade jag behövt äta pizza på julafton ja då hade jag allt varit lite ledsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha stackare, det ska du väl ändå inte behöva hoppas jag. & va skönt att ha kommit till den insikten! Jag behöver heller inte ha det perfekt, bara det gör mig glad och glädjefylld. Det är huvudsaken. Att min pynt här hemma får mig att bli lycklig och känna att det är så himla mysigt. Det är det viktigaste, även om stjärnan hänger lite snett eller att pepparkakorna blir lite tjocka/brända/mjuka. Det blir ju jul ändå :-)

   Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!