14 september 2015

Årets ICA-jul.BLÅTT, METALLIC, VÄRMEJa, trenderna syns tydligt ju fler pressreleaser vi får se. Här är det ICA som stylat upp julen rejält! Jag gillar det.  Har inte riktigt tänk på ICA som ett ställe där jag köper mina julsaker men dessa fina bilder får absolut mitt hjärta att slå lite snabbare. Bra där.
Julgransfoten! Dräggel.
Vacker brandsläckare och om det är något som bör uppmärksammas är det väl just det?! Smart att försköna brandsläckaren så att fler köper och har hemma. I juletid så sker det ju fler inomhusbränder än vanligt pga av kvarglömda ljus etc.  Sen skulle jag rekommendera en brandsläckare enligt branchstandard. Rekommendationen för en villa är en pulverbrandsläckare på minst 6 kg. & så kan man ha en sån här också, eller flera, det skadar inte.

Ahaaaa, rumsgran; Araucaria heterophylla, min absoluta favorit. Älskar typ alla bilder där Araucaria finns med.Ja, det var lite från ICAs idé om julen. Bra och snygg för den lilla plånboken och lättillgängligt för alla. 2 kommentarer:

  1. Älskar att så många butiker engagerar sig när det kommer till julen. Att det finns något för varje smak, stil och hem :) Tycker ICA gör ett bra jobb och jag såg en och annan godbit.

    Ha en mysig måndag Helene, och keep up the good work som du lägger ner i din vackra julblogg ^^ Den ger så mycket stämning och man har alltid ett leende på läpparna efteråt.

    Kram Luna

    SvaraRadera
  2. Tycker ica har fått massor med fina saker, varje år imponeras jag på att de blir bättre och bättre :)

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!