13 oktober 2015

Adventskalendrar enbart för vuxna. Del III


WHISKY, ROM OCH KANSKE LITE CHILIVODKA?Hej alla juliga bloggläsare. Idag tipsar jag om adventskalendrar av den lite blötare och dyrare sorten. Ingen av dessa säljas i Sverige vad jag vet men länkarna tar er till sidor som skeppar till Sverige. Så är du en Whiskyfantast eller har ett gott öga till Rom så är detta kalendrarna för dig.THE ORIGINAL 5TH EDITION WHISKY ADVENT KALENDER 


Whiskykalender med en dryck för varje dag i behändiga småflaskor. Innehållet är hemligt fram till dagen den ska provsmakas, då avslöjas namn och land på webbsidan. Whiskyn kommer från Irland, Skottland, USA, Japan och Schweiz plus några överraskningar.

THE WHISKY ADVENT CALENDER RED (2015 EDITION)


Bakom varje lucka döljer sig 3 cl av  utsökt whisky. I år inkluderar det en 50-åring från Skottland, en prisbelönt Japan och Världens bästa Blended Whisky (2014). Det här är verkligen en adventskalender för den som älskar Whisky. Finns i två färger, röd och papp.

THE BOTANICAL GINVENT ADVENT CALENDAR (2015 EDITION)


För den som föredrar Gin har vi här en vacker kalender fylls av olika sorters Gin. Här hittar du 24 olika sorters smaker som tex Timjan, Saffran och Earl Grey (ser vi en trend?).  En utmärkt present för Ginälskaren.


THE NAGA CHILLI VODKA ESCALATION ADVENT CALENDAR (2015 EDITION)


Den här tyckte jag var rolig, inte minst utformningen. & hur mycket chilivodka kan det finnas i världen eg? Jo en hel del visar det sig. Tanken med denna är att för varje dag blir drycken hetare, och hetare och hetare. Den hetaste vodkan i boxen har en styrka på 250.000 Scoville. Det är i paritet med hur stark en Habanero är. Ganska stark alltså. Kul idé tycker jag och denna passar ju såklart den som gillar vodka men även den som tycker om att testa starka saker.
EDIT: Rubrikerna är länkar till försäljningssidor för de olika kalendrarna, i alla fall ska det gå att skeppa till Sverige.3 kommentarer:

 1. Vilka roliga kalendrar, synd att de inte finns några motsvarande i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De här går att beställa till Sverige. Kolla länkarna.

   Radera
 2. Verkligen en rolig och annorlunda kalender. Gillar tanken skarpt ^^

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!