8 oktober 2015

Jul året runt.

I WISH IT COULD BE CHRISTMAS EVERYDAY.Jag gillar julen men det finns de som gillar julen ännu mer, eller som kanske söker det lilla extra, det som inte går att hitta här hemma. Det är trots allt få ställen i Sverige som har jul året runt och blir en sugen i mars så ska en väl kunna få handla en julkula eller två?


Ja.


Så därför listar jag här fyra webbsidor som har jul året om och som skeppar internationellt. Bra va. Bara att klicka och betala om suget faller på.Enjoy!Christmas and city.Julbutiken i New York som jag brukar besöka när jag är i New York i juni... det är rent av lite konstigt, till och med för mig, men kul såklart! Har en webbshop och skickar över hela världen.

Bronner's Christmas wonderland.


Amerikansk webshop med massor av amerikanskt pynt. Har både stocknings och ljusslingor för den som är sugen på den lite när som. Dessutom har de inte mindre än 37 olika julgransmattor att erbjuda oss kunder och bara det tycker jag kan vara värt iaf ett besök.


Christmas CentralOj, oj, oj. Det här är sidan jag inte vill visa för mina grannar. Om en är sugen på att go bananas runt jul a la Ett päron till farsa så är detta sidan för dig. Här finns allt. Lysande renar, snögubbar, tomtar, paket, slädar, Darth Vadertomtar. Tomtar som klättrar, candy canes stora som människor, Angry Birds och snobben i julutstyrsel, rosetter och mycket mycket mer.


Christmas TraditionsHär hittar du de mest fantastiska ornamenten, eller vad sägs om Downtown Abbey slottet som juldekoration eller en gurka? Det finns även en avdelning med gammaldags juldekorationer vilket säkert många uppskattar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!