15 november 2015

JulgransinspirationEN GRAN, TUSEN MÖJLIGHETER.


Om några veckor är det dags, att ta in granen, klä den i vacker skrud och få den att tindra som ett barn på julafton. Oavsett om en tar in granen 1:a december, 12:e december eller den 23:e december.


Vissa kör på tradition, samma dekorationer från år till år, sådana en tycker om, sådana en har sparat eller sådana man helt enkelt bara har.


Vissa byter från år till år, kanske följer trender eller bara för att det faktiskt är möjligt och kul.


Vissa har ingen gran.


Vissa pryder sina granar med barnens pynt, polkagrisar och smällkarameller, ett härligt upplägg om en vill ha julgransplundring.


Vissa tänker inte så mycket, de hämtar in sin låda från förrådet, sätter i julgransljusen och  hänger upp de dekorationer som finns.


Hur just du gör är givetvis upp till dig, julen är personlig och huvudsaken är att man själv är nöjd med sin gran, sitt pynt eller vad det nu kan vara. Men om en vill ha lite tips på hur en kan dekorera sin gran så fotograferade jag flertalet granar på Vellingeblomman, dekorerade på olika sätt och i olika färg och former. Kanske får ni en idé om årets jul eller så är det bara kul att se exempel på granar.  Jag tycker iaf att det är härligt att det finns så många varianter och möjligheter.


Enjoy!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!