6 december 2015

Julklappstips till barn


ÖNSKELISTAN


Om ni inte redan har börjat handla julklappar så är det väl hög tid att i alla fall börja fundera lite på vad ni ska köpa. Jag tänkte tipsa om lite grejer som passar barn i 6-10-årsåldern (typ). Jag vet att både min bonusdotter och bonusson gillar flera av de här sakerna så de kan förhoppningsvis passa flera olika barn.


Dammsugare - Det är kul att hjälpa till hemma, sen om det blir så bra, det är inte så noga :-)

Spionkit  - För alla spionsugna barn. Kikare att se i mörkret med.

Minion - Pratande Bob - Pratande Minion, som en liten kompis för alla Minionälskare där ute.

Pruttpistol - Roligaste! Pruttljud blir alla glada av.

Spel - Roligt spel för både vuxna och barn. Här får varje deltagare ett kort som den sätter fast i ett pannband så att de andra spelarna ser vad kortet föreställer men inte du själv. För att ta reda på vad som är på kortet får man bara ställa ja- och nejfrågor och tiden är begränsad. Mycket kul.

I-Que - Intelligent robot - ul Robot som kan svara på alla frågor (sägs det) Genom att koppla upp den mot nätet går den ut och hämtar information där och läser upp. Funkar även att spela spel med och andra interaktioner.

Lego Creator -  3-i-1-Legoset där man kan bygga upp olika världar. Här är det bland annat en leksaks- och mataffäre som kan byggas om till både tidningskiosk och postkontor. Roligt och mångfacetterat.

Lavalampa - Mysig lavalampa med snöflingeglitter.

'


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!