4 december 2015

Missa inte att vinna tio biobiljetter!


EN DAG KVAR AV TÄVLINGEN!Ni glömmer väl inte bort den fantastiska tävlingen där ni kan vinna inte mindre än 10 biobiljetter. Vilket betyder att du under nästa år kan gå på bio tio gånger själv eller fem gånger med en kompis/barn/man/fru/mamma/pappa etc. Ja, eller varför inte göra lite som du vill?


Här kommer informationen igen. Tävla här i kommentatorsfältet eller gå till tävlingssidan.


TÄVLINGARNAS TÄVLINGI samarbete med hittajulklappar.nu arrangerar jag en så otroligt trevlig adventstävling om jag får säga det själv. Eller vad sägs om att kunna vinna TIO biobiljetter. T.I.O = 10. Det är galet mycket. Antingen tar du hela släkten, kompisgänget, familjen på en trevlig film eller så kan du själv gå på bio tio gånger. Eller varför inte ge bort i julklapp?


För mig är de här en jultävling jag själv verkligen skulle vilja vinna. Vem vill inte gå på bio liksom. Dessutom, hittajulklappar.nu är ju bästa stället att hitta förslag på julklappar, speciellt åt alla de där som du inte får en önskelista från eller som du inte har en aning om vad du ska ge. Förbryllad, ont om tid, vill ha allt samlat på en plats? Hittajulklappar.nu = check! Här hittar du julklappar till mormor, morfar, kusinbarnen, flickvännen, mannen, frun och kompisarna, bland annat. Ett fantastiskt bra samlingsställe med andra ord.


Så. Hur vinner du då? Det är superenkelt.

1. Surfa in på hittajulklappar.nu, välj ut en pryl som du vill ge till någon i julklapp, skriv en kommentar här nedan och berätta vem du vill ge den till och varför.
2. Följ på Facebook, om ni har Facebook, annars får en givetvis tävla ändå.
3. Hoppas på tur.


Tävlingen pågår från och med idag och fram till nästa Lördag kl 12.00.LYCKA TILL:


1 kommentar:

 1. https://hittajulklappar.nu/p/helkroppsmassage/
  Nu när julen närmar sig är det stressiga tider
  Och när det ska julstädas är det i mammas rygg det svider
  En massage är något som hade kunnat lindra denna smärta
  Och dessutom gjort henne varm om hjärtat

  Jag följer på facebook!

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!