8 december 2015

Vinnaren av tio biobiljetter
AND THE WINNER IS....
"Anonym30 november 2015 08:07

-Vilka roliga julklappstips! Dök på Kokkonst för livsnjutare – Edward Blom, helt perfekt bok för en man med hatt som jag känner. Härliga Edward, hoppas boken innehåller vackra bilder av hans kokkonst.
Våra barn har flyttat och bor på annan ort men kommer hem till jul, ni må tro att vi längtar. De träffar då sina barndomskamrater som finns härhemma och tillsammans blir det tio stycken, vilken underbar julklapp det skulle vara att få ge dem bioupplevelse!♥ 

Kram alla och ha en fin vecka♥/Maria Christina"


Grattis Maria Christina. Skicka mig din mailadress samt bostadsadress så ska jag se till att Håkan på hittajulklappar.nu skickar hem biljetterna till dig. Hoppas barnen kommer bli storartat glada.


Dessutom, ett stort tack till hittajulklappar.nu som sponsrat tävlingen. Glöm nu inte att surfa in på hittajulklappar.nu för att spana in och fixa era julklappsinköp. Bästa siten.


Ha en fin tisdag!

1 kommentar:

  1. -Tusen tack,fantastiskt vilken vinst och överraskning till barnen♥ All lycka till alla och julefrid.Passar på att säga hur fin denna blogg är,bra tips,fina recept,ger bra energi samt så delar du med dig så härligt från vardagslivet Helene/Maria Christina-storartat tacksam♥

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!