7 september 2016

HAR DU SVERIGES VACKRASTE JULBELYSNING? - NYTT HÄRLIGT JULPROGRAM PÅ TV


TV-PROGRAM SÖKER DIG SOM ÄLSKAR JULBELYSNINGI år kommer det komma ett härligt program på TV där formatet innebära att visa upp Sveriges häftigaste, vackraste , knasigaste och härligaste julbelysningar. Är det kanske dig och ditt hem de söker? Eller har du en granne som går ALL IN och dekorerar så att det står härliga till? Det här är verkligen ett ett program jag kommer sitta som klistrad framför. Älskar julbelysningar men är tyvärr inte själv aktuell för programmet. Men någon av er kanske är sugna? Hoppas det för det skulle vara såååå kul att få se några av er bloggläsare i "verkligheten" och se hur ni dekorerar era hus. Så passa på att ansöka, det blir säkert hur kul som helst!

Informationen från teamet bakom programmet skriver så här:

”Älskar du julbelysning? Då söker vi dig till ett nytt julprogram. En av de största kanalerna söker nu personer till ett nytt julprogram. Känner du någon eller har du själv ett ovanligt julpyntat hus? Hör av dig till oss på christmaslightfight@fremantlemedia.se


All info om hur ni anmäler her hittar ni alltså på programmets Facebooksida eller via ovanstående mail. Skicka iväg ett mail om det är just du, din granne, din svärmor, din bror eller en vän som eftersöks!


Lycka till och jag hoppas jag får se några av er i jul!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!