23 september 2016

WHISKYKALENDERN - ÄNNU EN ROLIG ADVENTSKALENDER FÖR VUXNA.


NÅGOT FÖR MAMMA, PAPPA, SVÄRFAR, SVÄRMOR, BÄSTA KOMPISEN, MANNEN, FRUGAN.


Vilken härlig idé för whiskyälskaren. En adventskalender med 24 flaskor innehållande olika sorters whisky, mest ovanliga sorter men några vanliga och främst skotsk single malt men även några från andra länder. Låter som en perfekt blandning. Kalendern levereras i form av 24 numrerade flaskor och som vanligt så öppnar man lucka/flaska 1 den första december och fortsätter fram till julafton. Flaskorna innehåller 3 cl per flaska och ett facit skickas med men det behöver man ju inte titta på om man inte vill.

För att köpa en av dessa whiskykalendrar mailar ni info@whiskykalender.se och när jag var i kontakt med dem fick jag informationen att pga av stort intresse har de utökat antalet kalendrar i år och det är tolfte året de kör kalendern. Kul tycker jag! Kalendern kostar 1300 kr och sen tillkommer det frakt på 150 kr. Klart värt det med tanke på vad whisky kostar.


Så vad väntar ni på? Detta är kalendern med stort W för whiskyfantaster! Mer info hittar ni på Whiskykalender.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!