6 oktober 2016

VÄNLIGA ADVENTSKALENDRAR FRÅN BODY SHOP


STANDARD, DELUXE & ULTIMATE


Body Shop kommer som vanligt med tre olika kalendrar, fantastiskt bra att ha lite olika att välja mellan och i olika prisklass.


På deras pressida skriver de:


"Var och en av de tre adventskalendrarna är fylld med 24 dagar av överraskningar, från klassiska favoriter till helt nya produkter och 2016 års julkollektioner Vanilla Chai, Frosted Berries och Spiced Apple. Med produkter för kroppsvård, hudvård, doft, makeup och accessoarer finns det något för alla. 

  • Ultimate (Guld & Röd)Den här adventskalendern är störst till storleken och kostar 1200 kr. Värdet på innehållet är 2830 kr.
  • Deluxe (Guld & Rosa)Den mellanstora adventskalendern kostar 1000 kr och har ett värde på 1820 kr.
  • Standard (Guld & Grön)Den här adventskalendern är minst till storleken och kostar 800 kr. Värdet på innehållet är 1645 kr"


I år kommer en del av intäkterna att gå till att rädda regnskogen. Body shop skriver följande:  "1 adventskalender = 1 kvm regnskog
Regnskogarna är en present från planeten. Men det är upp till oss att skydda dem och de starkt hotade djur som lever i dem, som asiatiska elefanter, sumatraorangutang, malayatiger och kostymapa (som allas vän Reggie). Kort sagt de djur för vilka regnskogen är ett hem.
Den här julen görs något helt vilt annorlunda. För varje adventskalender som säljs på The Body Shop kommer företaget hjälpa till att skydda hotade arter och återställa en kvadratmeter regnskog.
The Body Shops mål är att samla in 200 000 pund under julen, och pengarna ska delas mellan tre länder. 58 % av den totala insamlingen går till att finansiera det ursprungliga projektet för biobroar i Vietnam, medan 42 % delas lika mellan biobroar och djurskyddsprojekt i Indonesien och Malaysia.
Adventskalendrarna släpps i butik och online den 1 november."Så vilken bra kombination va? En härlig kalender OCH ni gör något bra för jorden vi lever på. Det tycker jag verkar som en väldigt bra kombination.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!