20 november 2016

ÅRETS MEST KÄRLEKSFULLA JULKULA KOMMER FRÅN UNICEF


ATT DELA JULEN MED VÄRLDENS BARN
I samarbete med 


"Den unika handmålade julkulan i glas är ett kärt samlarobjekt och bästsäljare bland de produkter som säljs inför julen i Unicefbutiken. I år är det 100-årsjubilerande Stig Lindberg som står för motivet."


Varje år ger UNICEF ut en ny samlarkula med motiv av några av våra mest älskade formgivare och i år är det Stig Lindbergs tur.


"Illustrationen på årets julkula med Knips och Knops kommer från den populära barnboken Musikbussen från 1948. Julkulan har tagits fram i samarbete med Stig Lindbergs son Lars Dueholm-Lindberg genom familjeföretaget Vilastil Design & Produktion."


Fler produkter hittar man i UNICEFbutiken.se och 20% av alla intäkter går till världens barn. I butiken finns det massor av fina saker att handla, både till jul och till resten av året. Jag älskar filtarna tex. Så spana in deras sida och gör något gott för världens barn samtidigt som du kan ge bort fina saker till dig själv eller din när och kära. & som ringar på vattnet så sprider sig kanske tanken och fler och fler köper gåvor med mer innebörd än bara lek och konsumtion. Jag hoppas det i alla fall.


Så surfa in på Unicefsbutikens webbsida och se om ni inte kan hitta några av årets julklappar där. Plus julgranskulan förstås. Även om du inte har en innan så kan det vara starten på en riktigt fin tradition.

1 kommentar:

  1. Åh, jag gillar verkligen årets Unicefkula, älskar Stig Lindbergs illustrationer! <3

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!