29 november 2016

DAGENS: NEW YORK I VINTERSKRUD - ÅRET OMLET IT SNOW AND LET IT SNOW LOT.Jag har aldrig varit något stort fan av snöglober, de fascinerar mig men inte tillräckligt. Men visst, såklart har jag pillat på dem vänt på dem, sett snön yra runt och sen lagt tillbaka den. Men den här. DEN HÄR. Den gick ju inte att låta lämna kvar i någon affär. Det är som essensen av New York, det enda som saknas är ett turkost paket att packa ner det i så hade det varit det mest New Yorkiska du kan tänka dig. En exklusiv New York-snöblob från Tiffanys. Coolt.


Oavsett vad så är det härifrån och nu en av mina favoritjulsaker, Jag skaffade den på rean hos Inreda.com men ni uttar den även hos Jagorstrand Design. Helst klart värt priset. Den kommer följa inga med länge och blandas med saker får vår barndop, vår resor och diverse roliga pesenter. Det böjar bli en nerbar samling.


Så Dagens tips är en fantastisk snöglob, den finns i olika utföranden, snurra in till Annelie på Inreda eller Bettina på Jagorstrand så kan de säkert hjälpa er.


Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!