22 november 2016

TÄVLA OM ETT PRESENTKORT VÄRT 500 KR FRÅN BECCA DESIGN.
PERFEKT TÄVLING INFÖR ÅRETS STORA SMYCKESHÖGTID.Becca Design är Rebecka Martinsson och hon gör bland annat handgjorda smycken av de allra sötaste sorterna och säljer dem på sin webbsida, på marknader och i ett fåtal utvalda butiker.  Det finns hur mycket gulligt och vackert som helst att välja på, och annorlunda, de här smyckena hittar du bara här. Jag har satt ihop ett kollage här ovan med en blandad kompott av allt som finns att beställa på webbsidan. Smyckena kostar från 9 kr upp mot 600 kr och nu kan ni alltså vinna ett presentkort på 500 kr att handla smycken för. Det betyder att du kan köpa några olika vackra smycken till dig själv eller passa på att hitta julklappar till nära och kära. Eller unna dig själv ett vackert silverarmband med vackra silverberlocker. Här nedan är bilder från Becca Designs facebooksida och under dessa inspirationsbilder får ni reda på hur ni enkelt deltar i tävlingen.

TÄVLINGSREGLER:


1. Besök Beccas design och välj det smycket/smycken du allra helst skulle vilja ha.
2. Kommentera här på tävlingssidan vilket smycke du har valt och varför (länka gärna till vad du valt så att jag kan se vad just du tycker extra mycket om)
3. (frivilligt) Gilla Becca design på Facebook eller Instagram.
4. Hoppas på att Tomtemor är snäll i år :-)


Tävlingen pågår från och med idag och fram till på lördagen den 26:e nov kl 12:00


Lycka till och hoppas ni gillar tävlingen!

16 kommentarer:

 1. Finns ju så mycket fint att välja på! Följer beccadesign på Instagram.
  Lussekatterna är ju så himla söta! http://www.beccadesign.se/lussekatter-orhangen
  Och julgranarna http://www.beccadesign.se/julgransorhangen skulle ju vara helt underbara till jul! Påminner om de örhängen min mamma alltid har på julafton:)

  Hittade även supersöta öronmuffar, perfekt för mig dom inte gillar mössa:) http://www.beccadesign.se/oronmuffar-fluffiga-svarta

  SvaraRadera
 2. http://www.beccadesign.se/ahlgrens-bil-berlock-silver
  http://www.beccadesign.se/skumtomte-orhangen
  Bilen i silver och skumtomte örhängena är mitt val - så söta och så juliga. Sitter just nu och försöker lugna ner mig lite efter att jag haft brandkåren på oväntat besök (liten brand, ingen större skada men ändå) Så jag vill uppmana till att ha fungerande brandvarnare och gärna kopplade till larmcentral - det räddade mitt uthus.

  SvaraRadera
 3. http://www.beccadesign.se/lussekatter-orhangen
  Absolut lussekatterna nu till juletid. Dock ska jag inte själv ha dem utan ge bort till min fina arbetskamrat som alltid skämmer bort mig och mina barn med både saker och omtanke.

  SvaraRadera
 4. Lussekatt örhängen, utan tvekan! Så verklighetstrogna och söta som smycke ❤

  SvaraRadera
 5. Rebecca Bengtsson23 november 2016 07:12

  Jag hade valt dessa snöflingor, http://www.beccadesign.se/snoflinga-orhangen-sma . Älskar snön och att kunna få gå runt i ett par öronhänge med en snöflinga vore jätteskoj. Att vinna vore skoj, fyller år på söndag så hade blivit en liten födelsedagspresent till mig själv :-)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar beccadesign! Lussekatterna har jag suktat efter länge http://www.beccadesign.se/lussekatter-orhangen
  Och de står på nummer ett på önskelistan, som julgalning med många roliga örhängen behövs alternativ! Gillade även pepparkaksgubbarna som örhängen http://www.beccadesign.se/pepparkaksgubbe-orhangen
  Nu ska jag kolla om hav följer henne på fejjan, på instw har jag följt länge.

  SvaraRadera
 7. Snöflingeörhängena med pärlor har jag haft mina ögon på länge länge . Min mamma hade älskat lussebulls smyckena . Så hade jag vunnit hade hon fått dem i strump-packet så hon kan vara fin på julafton. Juliga kramar Jenny

  SvaraRadera
 8. Jag är inne och dreglar runt hos Becca flera gånger om året, men jag får sådan beslutsångest varje gång att det slutar med att jag lägger halva butiken i kundkorgen, suckar åt summan och stänger ner sidan. Hopplöst...

  Jag kan alltså inte begränsa mig nu heller, utan skulle vilja ha ostbågen & skumtomten (halsband), lakritsnapparna (örhängen) och sushiörhängena (lax & maki). Jag skulle bära dem till mina sedvanliga svarta klänningar och göra stoor succé bland ungarna i skolbiblioteket där jag jobbar. Snälla, ge denna tant en möjlighet att bli lite cool i deras ögon! :-)

  SvaraRadera
 9. Åhh, den här vinsten skulle verkligen komma bra till hands, jag är student och har inte så mycket pengar att röra mig med varje månad och inför jul är det alltid lika trist att inte kunna gå ge bort extra fina saker. Jag hade gett silverarmbandet med berlocker till min mamma för att hon alltid ställer upp för mig, i vått och i torrt.

  Tack för en fin blogg.

  SvaraRadera
 10. Det här armbandet säger mycket om mig. Älskar silver och dessa godisarna ligger alltid i min påse när jag köper lösgodis!http://www.beccadesign.se/berlockarmband-silver-mini?sort=p.price&order=DESC

  SvaraRadera
 11. Jag hade så gärna velat ha lussebulleörhängena! Jag älskar verkligen lussebullar och bakar som en tok nu i juletider. Plus att de fina öronhängena är så söta! Hade jag vunnit ett presentkort hade jag även kunnat köpa ett par till min jultokiga mamma <3

  http://www.beccadesign.se/lussekatter-orhangen

  SvaraRadera
 12. Skulle så gärna vilja ha ett par lussekattsörhängen. Då jag nu får avstå från allt som ens luktar fika eller godis så vore det riktigt gott att få ha ett par bullar hängandes i öronen.

  http://www.beccadesign.se/lussekatter-orhangen

  SvaraRadera
 13. Åh så mkt fint! Fikasugen blev jag å😂. De guldiga snöflingorna var underbara. De är mina absoluta favoriter. Gillade även pepparkaksörhängena, både stjärnorna och hjärtana😍

  SvaraRadera
 14. Ååå jag älskar hennes smycken, så himla fina, svårt att bestämma sig bara. Men jag skulle inte ha något emot ett halsband med skumtomte, jag kan inte äta dom eftersom jag är vegetarian men dom är så juliga tycker jag när dom stora lådorna dyker upp i affärerna! http://www.beccadesign.se/skumtomte-halsband Eller också skulle jag välja ett lussekattshalsband, älskar fika och lussebullar är så gott! http://www.beccadesign.se/lussekatt-halsband Jag följer Becca Design på både instagram och facebook.
  Hälsningar Kati (stickanu på instagram)

  SvaraRadera
 15. Allt är så fint! men jag skulle nog vilja ha http://www.beccadesign.se/pepparkaksgubbe-orhangen. Jag skulle vilja ge dem till min lillasyster som nyss har tagit hål i öronen (hon fick det i födelsedagspresent av mig). Dessa örhängena hade varit perfekta till henne då hon får lov att byta örhänge på julafton!

  SvaraRadera
 16. Hej!

  Jag är gärna med!
  Och jag skulle önska mig
  http://www.beccadesign.se/bassetts-i-flaska-halsband

  Dessa godisar är min barndom! De fanns alltid hemma ich jag gillade bara en sort,
  de rosa och blå prickarna. Och det var även dessa godisar man fick från folk som hälsade på hemma.
  Nu har jag lärt mig gilla alla sorterna och det vore så mycket barndom att vinna detta!

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!