3 december 2016

JULIG FREDAG I LONDON
CHRISTMAS IS ALL AROUND US. God morgon från London!

Tyvärr blev det inte så mycket uppdateringar igår då uppkopplingen på hotellet är ungefär lika snabbt och pålitligt som en snigel på valium. Men nu på morgonen fick vi den briljanta idéen att förflytta oss ut i lobbyn och nu sitter vi alla fyra med var sin mobil/platta/dator och kopplar av. Det är konstigt vad en storstad i kombination med resnerver och dålig sömn  kan få en att kännas som avkoppling. Men så är det faktiskt. Vi spenderade några timmar i rusningstrafiken på Oxford Street och det var galet mycket människor men fantastiskt vackert. Men vi skulle kanske ha tagit det lite lugnare för vi körde slut på barnen.

Idag blir det lugnare (well), vi ska till Madame Tussauds och där kan man ju gå omkring i lite lugnare takt. Vi ska även ta oss till en LEGO-butik för anats får Wille snart krupp. Han har pengar som bränner hål i hans byxor om man tror hans iver. Sen får vi se om vi hinner med London Eye idag eller om det får bli i morgon. & naturligtvis en del shopping. Jag köpte egentligen bara en sak igår och det får bli dagens "Dagens".


Men ni måste vi bege oss. Have a good one mate!
Känner ni igen bordet? & bilden. Titta uppe på min header.
& plötsligt började det snöa. & även om det var låtsassnö så blev alla runtomkring glada och tittade upp mot den snöiga himlen där flingorna singlade ner. Magiskt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!