9 december 2016

JULKLAPPSTIPS FÖR SNYGGA MÄN I DIN OMGIVNINGKLÄDERNA SOM DEFINITIVT GÖR MANNEN.I många år, eller kanske under alla år jag har levt har det klagats på att män inte har samma utbud som kvinnor när det gäller kläder. Det må så vara men jag tycker att utbudet har exploderat och det finns så snygga kläder till unga, medelålders och äldre män. Både för jobbdagen, för festen och för fritiden. Sen måste man även ha de rätta produkterna och assoccearerna och jag har satt ihop lite grejer som jag tycker är sjukt snygga. Vissa är dyra, vissa är i helt ok pris. Men det är lite så, vill man ha riktigt snygga kläder så kostar det.


Hur som helst. NU kör vi min julklappslista om jag hade köpt till min man om jag hade haft en obegränsad budget.


Översta kollaget:

1. Sjukt snygg ullkappa från J.Lindeberg. Denna hittade jag på Zalando och den hade suttit som en smäck på 20-30-åring tänker jag. (heh, och min man givetvis)

2. Två klassiska v-ringade tröjor, den gråa är från Fillipa K och hittad på Boozt och den svarta är från J-Lindeberg och hittad på Zalando

3.Väldigt snygg och extremt prisvärd väska, YOUR TURNWeekendbag - cognac från Zalando

4. Calvins såklart. Efter de senaste heta reklambilderna så vill väl alla ha Calins. Kendall fick iaf mig att köpa de kvinnliga motsvarigheterna. Dessa hittar men på flera ställen även på Zalando

5. Även dessa klassiska chinos - Selected HommeSHHYARD - Chinos - dark sapphire hittar ni på Zalando. 599 kr. Inte illa för ett par schyssta chinos.

6. Grymt snygga hörlurar från Bang & Olufsen som passar till det mesta. Dyra men såå snygga.

7. Till sist, ett klassiskas J.Lindebergskärp. Detta från Bootz

8. Regnjacka som inte kostar skjortan. Rains från Boozt. 

9. Om du inte redan vet allt du vill veta om Zlatan så är detta boken för dig. Teknisk och fullmatad med information om Zlatan. Denna hittar du bli på bokus.com

10. Hårvårdspaket med ett shampoo/balsam/bodywash samt ett fibervax. Finns i olika varianter och hittas på Lyko

11. Efter Adidas Superstars kommer nu Gazellerna tillbaka med stora kliv. Välj ett par lite färgglada för senvinterns mörka siluett. Finns bli på Zalando.


12. En attraktiv man luktar gott. Vad som luktar gott är upp till var och en men jag gillar är denna från Hugo Boss som jag hittade på NordicFeel.

13. Min favoritklocka nu för tiden är givetvis given på listan som den perfekta julklappen. Finns i både brunt och svart band och rose eller silverplättering. Dessa hittar ni självklart hos Hexter & Baines

14. Intressant bok om vad som verkligen hände den där dagen i Köpenhamn då en skytt försökte närda Lars Vilks. Idag lever Vilks under ständigt beskydd och kan inte röra sig som han vill. Niklas Orrenius har skrivit boken, träffat Vilks och försöker komma nära hoten, dagens samhälle och vad det egentligen betyder för samtiden. Ni hittar DN på Bokus

15. Jag älskar Superdry och har två jackor, en mössa och en t-shirt. Mannen har flera t-shirts etc och i somras köpte jag en hoodie till honom i new York och den har definitivt blivit en favorit. Så surfa in till Superdry och kolla in utbudet. I love it.

16. En snygg keps räddar vilken dålig hårdag som helst. Denna snygga Yankeeskeps är ett klipp och hittas på MQ

17. Sist men inte minst. Glöm INTE fötterna. Det värsta som finns är en snygg outfit och ett fel par strumpor. våga lite, låt strumporna vara ett statement och köp bra kvalité. Min man får alltid strumpor från Happy Socks och det är en perfekt julklapp.Hoppass ni gillade tipsen. Jag tycker själv det är jättekul att hitta julklappar till folk som inte önskar sig något eller önskar sig tråkiga saker så jag tycker tips är ovärderliga för mn vet aldrig vad det kan leda till. En sökning på en keps kan resultera i en snygg pyjamas, en sökning på en bok kan resultera i böcker till någon helt annan.


Så det här var andra julklappstipset, fler följer men de tar en faslig tid att göra och tiden just nu är inte till min fördel. Förhoppningsvis kommer jag kunna skriva mer i morgon.


Kram kära följare och läsare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!